Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane

Recepti iz "Čarobne kuhinje" u časopisu "Dijabetes i mi"Recepti iz "Čarobne kuhinje" u časopisu "Dijabetes i mi"

Od septembra je počeo da izlazi novi časopis, "Dijabetes i mi", sa informacijama namenjenim osobama sa dijabetesom i onima kod kojih postoji rizik za pojavu ovog poremećaja.

Časopis prenosi aktuelne novosti iz zemlje i sveta vezane za dijabetes, objavljuje članke naših eminentnih stručnjaka iz oblasti dijabetologije, govori o prevenciji, rekreaciji, deci i dijabetesu, ishrani... Izlazi dvomesečno.

Od drugog broja, koji je objavljen prošle nedelje, stalna rubrika je i Čarobna kuhinja, sa receptima iz kuvara "Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom" i uvodnim tekstom autora, sa informacijama vezanim za ishranu osoba sa dijabetesom.

 

Sliku možete povećati

 

Sliku možete povećati

 NovostiNovosti

O količini voća u ishrani osoba sa dijabetesom, sa Violetom Orešković Ćurčić, autorom kuvara "Čarobna kuhinja...