Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane

"Čarobna kuhinja" na "MEDIDENT"-u"Čarobna kuhinja" na  "MEDIDENT"-u

Međunarodni sajam medicine i stomatologije "MEDIDENT", održan je na Beogradskom sajmu, od 14-16. 10. 2010, pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije, a pod sloganom "Za zdraviji život!".

Na sajmu su predstavljeni najsavremeniji medicinski uređaji, održana predavanja stručnjaka i organizovani različiti besplatni pregledi.

Sliku možete povećati

Udruženje za borbu protiv dijabetesa grada Beograda, "Plavi krug", organizovalo je merenje šećera u krvi, tokom sva tri dana trajanja sajma, a na štandu je testove uradilo preko 250 posetilaca. Materijal za testove obezbedili su "ADOC" i  "Vana".

Na štandu udruženja "Plavi krug" predstavljena je i "Čarobna kuhinja". Svakog dana se sa zainteresovanim posetiocima razgovaralo o ishrani osoba sa dijabetesom i receptima u kuvaru, a davani su i praktični saveti vezani za pripremu jela.

Sliku možete povećatiNovostiNovosti

O količini voća u ishrani osoba sa dijabetesom, sa Violetom Orešković Ćurčić, autorom kuvara "Čarobna kuhinja...