Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane

"Čarobna kuhinja" na Jesenjem festivalu zdravlja"Čarobna kuhinja" na Jesenjem festivalu zdravlja

U Domu vojske u Beogradu, od 29. do 31. oktobra 2010. godine održan je Jesenji festival zdravlja pod sloganom "Za zdravo potomstvo", a sa idejom  da građani Srbije promene loše životne navike, da odlaze na redovne sistematske preglede, da odbace cigarete, da počnu zdravije da se hrane i redovno vežbaju. 

Pokrovitelji festivala bili su Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo rada i socijalne politike, Ministarstvo odbrane, Agencija za lekove, Crveni krst Srbije, Sportski savez Srbije...

Sliku možete povećati

Među prijateljima festivala bilo je i Udruženje za borbu protiv dijabetesa Beograda "Plavi krug", na čijem štandu su posetioci mogli prekontrolisati nivo šećera u krvi, dobiti savete vezane za ishranu i nabaviti sva do sada objavljena izdanja "Čarobne kuhinje", po sniženim cenama.

Kontrolu šećera u krvi obavilo je 920 naših sugrađana, sav potreban medicinski materijal obezbedila je kompanija "ADOC Farmacija", a na štandu su radili volonteri Udruženja, tokom sva tri dana trajanja festivala.

Sliku možete povećati



NovostiNovosti

O količini voća u ishrani osoba sa dijabetesom, sa Violetom Orešković Ćurčić, autorom kuvara "Čarobna kuhinja...