Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane

Emisija "Eko recept za zdrav život - Istina i zabluda o ugljenim hidratima" - RTS 2, 18. 03. 2010.Emisija "Eko recept za zdrav život - Istina i zabluda o ugljenim hidratima" - RTS 2, 18. 03. 2010.

O ugljenim hidratima u ishrani, o ishrani u dijabetesu, o zaslađivačima, čokoladi... govorile su prof. dr Jagoda Jorga, specijalista za ishranu, dr sci. med. Nina Bulajić, savetnik za makrobiotičku ishranu, Violeta Orešković, autor kuvara "Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom" i Tatjana Vučićević, direktor proizvodnje preduzeća "Art Ival" (proizvodnja čokoladnih pralina).

 

          NovostiNovosti

O količini voća u ishrani osoba sa dijabetesom, sa Violetom Orešković Ćurčić, autorom kuvara "Čarobna kuhinja...