Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane Čarobna kuhinja - Lakše sa dijabetesom - Za osobe koje žele zdravo da se hrane

Čarobna kuhinja 6 - Put oko sveta, mart 2011.Čarobna kuhinja 6 - Put oko sveta, mart 2011.

Domaća kuhinja je nešto na šta smo navikli, što nam najviše prija i u čemu najviše uživamo, kako zbog navika koje smo stekli kroz život, tako i zbog izbora namirnica koje su nam na dohvat ruke i koje odgovaraju podneblju u kome živimo. Takođe, bliska nam je i mediteranska kuhinja, koja je bila tema jednog od prošlih brojeva, kako zbog blizine regiona, tako i zbog toga što je karakterišu lagana jela i relatvno brza priprema. Sve u svemu, većina jela iz prethodnih brojeva “Čarobne kuhinje” bila vam je, više ili manje, poznata.

Novi, šesti broj kuvara, sa podnaslovom “Put oko sveta”, odvešće vas u neke manje poznate krajeve sveta, u neke drugačije kuhinje, otkriće vam neke nove ukuse i upoznati vas sa drugim kulturama i narodima kroz njihove navike u ishrani. Iako su neka od tih jela po malo egzotična, njihovi ukusi su vrlo prijatni, a sve potrebne namirnice za njihovo pripremanje možete pronaći u našim prodavnicama.

Sve je tu, ispred vas! Treba samo širom otvoriti um i čula, napraviti drugačije kombinacije hrane i uživati u nečemu novom!


Prijatno!

 NovostiNovosti

O količini voća u ishrani osoba sa dijabetesom, sa Violetom Orešković Ćurčić, autorom kuvara "Čarobna kuhinja...